Фермата на Мето
-15 %
Докладвай

В приказната си поема „Фермата на Мето“ талантливата млада авторка пресъздава образно и лирично живота на стопаните на фермата – Мето, жена му Бистра, дъщеря им Божи и атрактивните ѝ обитатели – Кучето Рони, малките пиленца, пуйките, игривите козлета, палавите зайци… Всеки ден кипи труд, случват се забавни приключения, има много смях и любопитни игри. Във фермата никога не е скучно, всеки изпълнява задълженията си, помага на приятелите си, прощава им и ги учи да бъдат добри.

Сюжетът на поетичната приказка е интересен, изпълнен с впечатляващи картини от живота на село, завладяващ с чудесните си багри, упойващи звуци и вълшебства, които могат да се открият само в природата.

„Фермата на Мето“ е силно и емоционално въздействаща панорама на един колкото вълшебен, толкова и реален свят, в който всяко дете трябва да се потопи, за да усети магическата му притегателна сила. – Благовеста Касабова

 

Бистра Александрова Ангелова – Янакиева е родена на 18 октомври 1987 г. в София. Завършила е  Нов български университет – специалност „Англицистика“. Преподава английски език. Автор е книгите: „Мравчето Бръмзи“ и „Феята Толи“. „Фермата на Мето“ е третата ѝ книга.

Виж повече...
Откъс В желани
ISBN: 978-619-220-354-2
12.75 лв
15.00 лв
ISBN: 9786192203610
12.75 лв
15.00 лв
epub

Най-купувани

Препоръчано

Най-обсъждани