Шантавѝя до Шия
-15 %
Докладвай

Шантавѝя до Шия


Стиска ли ти да се изправиш лице в лице със Стефания – Шантавѝя, която може (или не може) да превръща хората в зайци, бухали, кози и гъсеници?

Плановете за лятото на близнаците Лина и Нико стават на пух и прах, когато семейството им се мести в нов дом… на село! За нула време децата успяват да се спречкат с новата си съседка, което поставя началото на върволица смешни, страшни и неочаквани събития.
Възможно ли е, тъкмо когато стане напечено, да стане още по-напечено?

Какво казват първите читатели за книгата:

„Радостина Николова е написала талантлива книга с предизвикателно заглавие – „Шантавѝя до шия“. Заглавието обещава, че ще става дума за обилие от „шантави“ приключения. И обещанието е изпълнено.“
- Проф. Валери Стефанов, литературовед и писател



„Шантавѝя до шия“ не е просто книга, която ще ви хареса. Това е книга, която ще ви стане любима.“
- Юлия Спиридонова, детски писател



„Книгата е пълна с приключения, каквито само децата умеят да забъркват. Шантава история за малки и големи любители на забавните четива!“
- Вал Стоева, главен редактор на сайта „Детски книги“.

Радостина Николова е автор на поредицата „Приключенията на мотовете“, самостоятелната „Моите красиви рога“ и картинната книга „Кико без крила“. Радостина е трикратен носител на наградата „Бисерче вълшебно“, която се връчва след гласуване на деца в цяла България.

През последните месеци тя отбеляза и голям международен успех, след като стана ясно, че от книгите от поредицата „Приключенията на мотовете“ са продадени над 50000 екземпляра в Китай.

Завършила е английска филология и творческо писане в Софийския университет.

Виж повече...
Откъс В желани
ISBN: 9786197241105
11.05 лв
13.00 лв

Най-купувани

Най-обсъждани