Слънце на нашата уличка
-15 %
Докладвай

Слънце на нашата уличка

Чети в библиотеката

Убождането от иглата в най-чувствителния ми от тялото нерв и влизането на търговския представител в кабинета съвпаднаха по такъв глупав начин, че грешката на доктора да се възползва и да изпразни инжекцията докрай, ни постави всички в крайно неловка ситуация.

За части от секундата усетих, че държа здраво ръката му, която аз или той бяхме извадили от устата ми заедно с капещата игла, а крачето ми (чехите с тия свои умалителни и без това ме побъркват) се беше свило в коляното и зае изходна позиция като при някоя фина хватка на кеч. Така обгърнах докторчето с всичките си атрибути от дясната страна, че той първоначално, недооценил ситуацията, се опита да се изскубне, но след това примирено се престори, че е част от манипулацията, и дори му харесва.

- Колега, имате ли нужда от помощ? - беше фразата на влезлия пътник.

И понеже полюбопитствах какво точно изразява при това лицето на новодошлия в кабинета, се поразмърдах изпод доста по-хилавото тяло на младия специалист. Той ме погледна умолително, сякаш искаше да каже да не правя подобни неща пред публика, но аз продължих да се извивам.

Напразно, защото само с няколко секунди закъснение сестрата се превключи на функция бодигард и заградила агента, го изведе незабавно навън. А ние двамата останахме в малко неудобната позиция, като се имат предвид всички обстоятелства.

Но не се чувствах дълго време конфузно, въпреки че явно инстинктите бяха принудили дясното ми коляно да се забие още по-силно в задните части на медика, който В момента дишаше опасно близо до мен. Какво пък? Кобилкина беше казала, че истинската жена трябва да се възползва и да черпи от сексуалната енергия на всички мъже, с които се среща и общува. И тъкмо щях да погледна моята жертва закачливо, когато сестрата се появи като фурия, за да запази достойнството на своя син или шеф, което ме засрами.

Виж повече...
Откъс В желани
ISBN: ISBN
8.50 лв
10.00 лв
epub

Най-купувани

Препоръчано

Най-обсъждани