Мъжът, който се страхуваше да стане баща
-15 %
Докладвай

Мъжът, който се страхуваше да стане баща

Чети в библиотеката

Животът ни е радост и тъга. Любов, изневери, предателства. Секс и порно. Романтика и цинизъм. Животът ни си е наш. И всяка една история, е само страница от голямата му книга. Историите в сборника с разкази на Иво Тодоров "Мъжът, който се страхуваше да стане баща" са точно такива - познати и непознати, споделени и пазени в дълбока тайна. Разсмиващи ни и предизвикващи сърцебиене. Не се страхувайте, причинете си го. За да преоткриете своите собствени истории.

Иво Тодоров е завършил „Българска филология“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, както и специалностите „Журналистика“ и „Теория и история на дипломацията“ в същото висше училище. Член е на Съюза на българските журналисти и на Съюза на българските писатели.

Като журналист има богат опит в български радиостанции и телевизионни канали. Работата му в медиите започва през 1991 г. в емблематичното студентско предавaне „Ку-ку“. В БНТ е бил и част от екипите на: сутрешния блок „Денят започва“, вечерния обзор „Екип 5“ и съдебното предаване „Законът и ние“. Бил е редактор и главен редактор на рейтингови програми в „Нова телевизия“: „Всяка неделя“, „Здравей, България“, „Часът на Милен Цветков“, Big Brother, Dancing Stars, както и в сценарния екип на сериала „Забранена любов“.

Работил е в частните радиостанции „Експрес“, „Дарик“ и НЕТ. От 2013 до 2015 г. е програмен директор на БНР. Носител е на наградата „Сребърна вълна“ от медийния фестивал в Албена – за радиокоментар. В момента е продуцент в телевизия „България Он Ер“.

Като автор има издадени 8 книги – поезия, разкази и роман. Някои от тях са представяни в българските културни институти в Будапеща, Москва, Берлин и Лондон, както и българското посолство в Хелзинки. Като продуцент, режисьор и сценарист е реализирал документалния филм „Кучешко сърце“ и проекта за видеокнига How 2 Break A Heart In 7 Days, в който някои от клиповете са снимани в Лондон, Брюксел, Брюж и Париж (видеото е двуезично – на български и английски). Сценарист и режисьор на късометражния филм „Баща“, заснет по негов разказ, с който започва настоящият сборник.

Виж повече...
Откъс В желани
ISBN: 9786192201050
11.87 лв
13.96 лв
ISBN: 9786192201067
11.87 лв
13.96 лв
epub

Най-обсъждани