Моите сноуборд върхове
-15 %
Докладвай

Моите сноуборд върхове


„Моите сноуборд върхове“ събира в себе си няколко завладяващи книги — автобиографията на Владимир Павлов — първия българин, който се спуска от осемхилядник със сноуборд, разказ за пътя на една мечта и дневник на пътешествията до някои от най-опасните и красиви върхове у нас и по света. Венецът в спортните постижения на Владимир е спускането му със сноуборд от осмия по височина връх в света — Манаслу (8163 м). Това се случва през 2019 година и го превръща в единствения до момента българин с подобен рекорд.
В книгата са описани всички трудности, изпитания, успехи и провали, които водят едно малко момче към големите върхове.
Пътешественикът, сноубордист и планинар Владимир Павлов има повече от 25 години опит в екстремния сноуборд и е един от пионерите в този спорт в България. С дъска по родните планини, Алпите, Кавказ, Алборз, Памир и Хималаите, неговият поглед и мечти винаги са насочени нагоре, към високите върхове и все по-големите предизвикателства.

През живота си неведнъж са ме поучавали и дори заставяли да „стъпя здраво на земята”, каквото и да значи това, а аз вече карам тридесет и деветата си година и може би съм превалил билото на живота си, но все още не успявам да се справя с тази задача. Ама, хора, аз не искам да стъпвам здраво на земята, аз искам да летя!

Виж повече...
Откъс В желани
ISBN: 9786197300932
21.25 лв
25.00 лв

Най-купувани

Най-обсъждани